MOVE YOUR SENSES MET Carrier Transicold

ZICHT

ALTIJD ZICHT OP WAT BELANGRIJK IS

Carrier Transicold weet hoe belangrijk real-time inzicht is voor het beheer van uw wagenpark en een optimale efficiëntie binnen de koudeketen; daarom bieden wij geavanceerde technologie waarmee u uw waardevolle vracht en de activiteiten van uw wagenpark continu kunt volgen.

EFFECTIEF, REAL-TIME BEHEER OP AFSTAND

Het nieuwe e-Solutions-verbindingspakket van Carrier Transicold is een geavanceerd online telematicaplatform dat het zicht op het product verbetert, operationele kosten beheert en de operationele efficiëntie binnen de koudeketen verbetert.
ONTDEK

ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE KOELKETEN

Carrier Transicold heeft oplossingen die op uw vereisten zijn afgestemd – voor stedelijke distributie, intercitytransport en lange afstandsvervoer.
LEES MEER

Did
You
Know
?

SCHILDERIJEN ZIJN GEVOELIG VOOR TEMPERATUURSCHOMMELINGEN!

Alle grote kunstwerken bestaan uit meerdere lagen, die bij wisselende temperaturen uitzetten en samentrekken. Temperatuurschommelingen kunnen er uiteindelijk voor zorgen dat een schilderij laag voor laag beschadigd raakt. Gelukkig biedt Carrier Transicold koeltransportsystemen voor deze meesterwerken, zodat ze in een continu gecontroleerde omgeving van het ene museum naar het andere kunnen worden gebracht en hun schoonheid voor de hele wereld bewaard blijft.

BEKIJK DE INNOVATIES VAN CARRIER TRANSICOLD IN ACTIE

PRIJSVRAAG “MOVE YOUR SENSES”

HOE SCHERP ZIJN UW ZINTUIGEN?
Ontdek hoe scherp uw zintuigen zijn door mee te doen aan de “move your senses” prijsvraag en maak kans op mooie prijzen!

DOE MEE AAN DE PRIJSVRAAG

Onze andere zintuigen ...

Ontdek Carrier Transicold’s volledige scala aan innovatieve en duurzame producten en oplossingen die uw zintuigen gedurende uw hele leven zullen prikkelen.

Ontdek