MOVE YOUR SENSES MET Carrier Transicold

GEEST

EEN STERKERE KOUDEKETEN VOOR TOTALE GEMOEDSRUST

Een betere wereld staat centraal in de missie van Carrier Transicold, en daarom ontwikkelen we oplossingen en diensten die de prestaties en efficiëntie van de koudeketen verbeteren, maar minder impact op het milieu hebben.

INNOVATIEVE, DUURZAME OPLOSSINGEN

Carrier Transicold helpt wagenparkeigenaren bij het overstappen op duurzaam koeltransport.
LEES MEER

MEER EFFICIËNTIE VOOR EEN STERKE KOUDEKETEN

De VECTOR® HE van Carrier Transicold biedt een optimaal brandstofverbruik, samen met lagere geluidsemissies en een lager gewicht.
LEES MEER

Did
You
Know
?

CARRIER TRANSICOLD HELPT MEE AAN MINDER VOEDSELVERSPILLING IN DE WERELD! ONTDEK HOE WE DAT DOEN IN INDIA

India is de 2e grootste producent van fruit en groente ter wereld, maar neemt slechts 1,5% van de wereldwijde export daarvan voor zijn rekening, omdat 20-50% van de totale productie van India verloren gaat door onvoldoende koeling van bederfelijke goederen tijdens het transport. Uit een onderzoek van Carrier Transicold bleek dat als landen zoals India in een sterke, duurzame koudeketen investeren, ze de hoeveelheid verloren voedingsmiddelen met 76% kunnen verminderen. Dat is pas gemoedsrust.

BEKIJK DE INNOVATIES VAN CARRIER TRANSICOLD IN ACTIE

PRIJSVRAAG “MOVE YOUR SENSES”

HOE SCHERP ZIJN UW ZINTUIGEN?
Ontdek hoe scherp uw zintuigen zijn door mee te doen aan de “move your senses” prijsvraag en maak kans op mooie prijzen!

DOE MEE AAN DE PRIJSVRAAG

Onze andere zintuigen ...

Ontdek Carrier Transicold’s volledige scala aan innovatieve en duurzame producten en oplossingen die uw zintuigen gedurende uw hele leven zullen prikkelen.

Ontdek