MOVE YOUR SENSES MET Carrier Transicold

SMAAK

DE KOUDEKETENOPLOSSINGEN VAN CARRIER TRANSICOLD: HET RECEPT VOOR SUCCES

De koudeketenoplossingen van Carrier Transicold zorgen er voor dat verse en diepgevroren goederen in optimale conditie hun bestemming bereiken zodat kwaliteit en smaak behouden blijft – klaar voor verwerking in een heerlijke maaltijd.

MAKKELIJKE, FLEXIBELE LEVERINGEN IN DE STAD

Onze LCV-units zijn ideaal voor de laatste kilometers en garanderen dat verse of diepgevroren goederen op tijd en in optimale conditie bij u thuis worden afgeleverd.
ONTDEK

GENIET VAN EEN COOL DINER

Op zoek naar inspiratie? Probeer dit heerlijke recept van chef-kok Jacques Mazerand!
HET RECEPT

Did
You
Know
?

SCANDINAVISCHE KONINGSKRABBEN ZIJN EERSTEKLAS WERELDREIZIGERS!

Koningskrabben leggen soms wel 3.200 kilometer af voordat ze in restaurants in Europa, de VS of China aankomen! Het is belangrijk dat ze die afstand onder optimale omstandigheden afleggen; daarom koos King Crab Norway AS voor het Supra 850 Nordic Silent-systeem van Carrier Transicold voor hun nieuwe wagenpark met voertuigen van 20 ton. Ze combineerden het systeem met het telematicasysteem en de temperatuurrecorders van Carrier, zodat deze delicatesse eerste klas reist op weg naar uw bord!

BEKIJK DE INNOVATIES VAN CARRIER TRANSICOLD IN ACTIE

PRIJSVRAAG “MOVE YOUR SENSES”

HOE SCHERP ZIJN UW ZINTUIGEN?
Ontdek hoe scherp uw zintuigen zijn door mee te doen aan de “move your senses” prijsvraag en maak kans op mooie prijzen!

DOE MEE AAN DE PRIJSVRAAG

Onze andere zintuigen ...

Ontdek Carrier Transicold’s volledige scala aan innovatieve en duurzame producten en oplossingen die uw zintuigen gedurende uw hele leven zullen prikkelen.

Ontdek