MOVE YOUR SENSES MET Carrier Transicold

REUK

GENIETEN VAN FRISSE LUCHT…

Met het aanbod van duurzame, hoogwaardige koelunits met continue temperatuurregeling in elke stap van de koudeketen doet Carrier Transicold zijn uiterste best om de hoeveelheid vervuilende uitstoot te verminderen en de kwaliteit van onze lucht te verbeteren.

KRACHTIGE, SCHONE OPLOSSINGEN

De motorloze oplossingen van Carrier Transicold combineren een optimale koeling met brandstofefficiëntie, zodat ze minder impact op het milieu hebben.
ONTDEK

ONZE INZET VOOR FRISSE LUCHT

Innovatie en duurzaamheid zijn voor ons essentieel bij onderzoek en ontwikkeling, zodat iedereen schonere lucht kan inademen.
LEES MEER

Did
You
Know
?

DANKZIJ CARRIER TRANSICOLD BLIJFT UW BOEKET ROZEN LANGER VERS!

Het blijkt dat alle bloemen 75% langer leven als ze worden gekoeld. Daarom vertrouwen landen als Nederland, waar alleen al voor Valentijnsdag 198 miljoen rozen worden gekweekt, op de koeloplossingen van Carrier Transicold; dankzij onze oplossingen worden kwetsbare ladingen met een continu gecontroleerde temperatuur vervoerd, zodat uw Valentijnsrozen net zo lekker ruiken als op de dag dat ze werden geplukt.

BEKIJK DE INNOVATIES VAN CARRIER TRANSICOLD IN ACTIE

PRIJSVRAAG “MOVE YOUR SENSES”

HOE SCHERP ZIJN UW ZINTUIGEN?
Ontdek hoe scherp uw zintuigen zijn door mee te doen aan de “move your senses” prijsvraag en maak kans op mooie prijzen!

DOE MEE AAN DE PRIJSVRAAG

Onze andere zintuigen ...

Ontdek Carrier Transicold’s volledige scala aan innovatieve en duurzame producten en oplossingen die uw zintuigen gedurende uw hele leven zullen prikkelen.

Ontdek