MOVE YOUR SENSES MET Carrier Transicold

GEHOOR

HET GELUID VAN INZET

Met optimale, duurzame transportoplossingen die beantwoorden aan de steeds strengere regelgeving voldoet Carrier Transicold aan de vereisten van klanten die actief zijn in stedelijke distributie. Tegelijkertijd verlagen we geluidsemissies, zodat we allemaal kunnen genieten van zoiets vanzelfsprekends als een goede nachtrust.

VERANTWOORDELIJKE OPLOSSINGEN VOOR STEDELIJKE DISTRIBUTIE

Carrier Transicold biedt diverse duurzame oplossingen voor stedelijke distributie die de leefbaarheid van de stad beschermen.
LEES MEER

HULP IS ALTIJD BINNEN BEREIK

oneCALL van Carrier Transicold is 24/7 bereikbaar voor ondersteuning, altijd en overal.
LEES MEER

Did
You
Know
?

MUZIEKINSTRUMENTEN KLINKEN OPTIMAAL BIJ EEN CONSTANTE TEMPERATUUR

Het Philharmonia Orchestra gaat op tournee in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Elke reis kan met zeer verschillende buitentemperaturen beginnen en eindigen, en daar kunnen muziekinstrumenten flink onder lijden. Pulleyn Transport koos voor de Carrier Transicold Supra® 1150-onderbouwunit om de muziekinstrumenten van het Philharmonia Orchestra te vervoeren, zodat ze in optimale conditie blijven en perfect blijven klinken. De toon is gezet!

BEKIJK DE INNOVATIES VAN CARRIER TRANSICOLD IN ACTIE

PRIJSVRAAG “MOVE YOUR SENSES”

HOE SCHERP ZIJN UW ZINTUIGEN?
Ontdek hoe scherp uw zintuigen zijn door mee te doen aan de “move your senses” prijsvraag en maak kans op mooie prijzen!

DOE MEE AAN DE PRIJSVRAAG

Onze andere zintuigen ...

Ontdek Carrier Transicold’s volledige scala aan innovatieve en duurzame producten en oplossingen die uw zintuigen gedurende uw hele leven zullen prikkelen.

Ontdek