MOVE YOUR SENSES MET Carrier Transicold

Hoe weet u wanneer goederen vers en van goede kwaliteit zijn? Gebruik al uw zintuigen!

Carrier Transicold prikkelt al uw zintuigen – smaak, reuk, gehoor, zicht en gevoel – met geavanceerde oplossingen die bederfelijke goederen volledig vers houden, ongeacht de bestemming van die goederen.

GEHOOR
SMAAK
ZICHT
REUK
GEVOEL
GEEST

GEHOOR

We leven in een wereld waarin het niet altijd meevalt om het fluiten van de vogels, de lach van anderen of mooie muziek te horen; daarom proberen we bij Carrier Transicold het geluid van onze producten te beperken. Dat doen we met duurzame transportoplossingen die beantwoorden aan de vereisten van onze klanten en tegelijkertijd zo stil zijn dat ze aan de steeds strengere regelgeving van veel Europese steden voldoen. Met de Piek-gecertificeerde koelunits van Carrier Transicold kunnen goederen ‘s nachts worden afgeleverd, waarbij de bestuurder comfortabel kan werken en u alleen maar de muziek in uw dromen hoort.

LEES MEER

SMAAK

Gezellige maaltijden met familie of vrienden horen bij de mooiste momenten van het leven en met ingrediënten van hoge kwaliteit worden het onvergetelijke ervaringen. Carrier Transicold biedt koudeketenoplossingen waarmee verse en diepgevroren voedingsmiddelen hun bestemming onder optimale condities bereiken.

Learn More

ZICHT

In aanvulling op de range duurzame producten die is ontworpen met het oog op de behoeften van onze klanten, biedt Carrier Transicold eSolutions aan, het intelligente telematicasysteem waarmee u uw wagenpark real-time kunt volgen, elke stap in de koudeketen.

LEES MEER

REUK

Frisse, schone lucht, de geur van pas gemaaid gras en heerlijk ruikende bloemen; bij Carrier Transicold werken we er hard aan die mooie ervaringen van het leven te behouden door producten en oplossingen te ontwikkelen die emissies beperken. Met een compleet aanbod van hoogwaardige transportkoelunits die optimale temperatuurregeling garanderen zorgt Carrier Transicold dat de versheid en kwaliteit van goederen die net zo kwetsbaar zijn als bloemen wordt behouden en verbeteren we de lucht die we elke dag inademen.

LEES MEER

GEVOEL

Het is altijd fijn om te weten dat u in goede handen bent. Carrier Transicold werkt hard om optimale efficiëntie en kwaliteit te bieden door met ons uitgebreide netwerk van werkplaatsen de beste te zijn in service en reparatie. Dat betekent dat uw meest kwetsbare goederen, zoals medicijnen, veilig worden afgeleverd. Waar u ook bent, wij zijn altijd dichtbij.

LEES MEER

GEEST

Carrier Transicold zet zich in voor een betere wereld! Met innovatieve, speciaal afgestemde oplossingen voor een duurzame koudeketen biedt Carrier Transicold klanten optimale producten en diensten, terwijl we alle soorten emissies beperken. Bij Carrier Transicold dragen we bij aan een gezondere planeet.

LEES MEER

ALLES DRAAIT OM DE ZINTUIGEN

Bij de oplossingen van Carrier Transicold staan al uw zintuigen centraal.

ONTDEK

Test uw vaardigheden en win prijzen met de quiz Move Your Senses!

DOE MEE AAN DE PRIJSVRAAG

Ontdek de nieuwste innovaties van Carrier Transicold die op beurzen worden gepresenteerd

ONTDEK